Over ons - Hardenberg

Onze medewerkers denken met u mee.
U kunt van ons optimale deskundigheid en kennis verwachten. Niet voor niets zijn we in de afgelopen jaren gegroeid tot grootste overdekte autocentrum van Hardenberg. Samen vormen we een team van vakmensen!

Kwaliteit en service voor een optimale prijs want we gaan verder dan onze concurrentie, we willen dat u als klant tevreden bent!
Autocentrum Van de Ven
Naam: Pieter van de Ven
Functie: Directeur
E-Mail: pieter@autocentrumvandeven.nl

Het is voor mij heel belangrijk dat onze klanten ervaren dat ze bij ons echt centraal staan. Of u nu een auto wilt kopen, uw auto onderhoud wilt geven of gewoon eens rond wilt kijken in de showroom. Wij gaan ver om u tevreden te stellen. Ik zie het als een uitdaging u ervan te overtuigen dat u bij ons in alle opzichten het beste af bent!
Autocentrum Van de Ven
Naam: Friso van Leeuwen
Functie: Bedrijfsleider

Friso heeft meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en weet als geen ander u op de juiste professionele manier te woord te staan hierbij is sympathie en gevoel voor humor een pre.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Ellen van Puffelen
Functie: Gastvrouw
Email: ellen@mangoalmelo.nl

Familie ( zus ) van Pieter van de Ven heeft besloten na ruim 24 jaar werkzaam te zijn geweest bij de makro te gaan werken als gastvrouw bij autocentrum van de Ven, tevens is ze medeverantwoordelijk in de verkoop en telefonische acquisitie bij mango almelo wat sinds 2011 zit gevestigd in het bedrijf van autocentrum van de Ven
Autocentrum Van de Ven
Naam: Rene Wilbers
Functie: Verkoper / Adviseur

Rene is verkoper puur zang maar ziet zichzelf meer als adviseur als verkoper, hij neemt tijd voor de klant en weet van elke auto die wij hebben staan alles wat u wil weten. Rene is te vinden in Hardenberg en Almelo en zorgt naast de verkoop voor de presentatie van de auto.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Bob Roza
Functie: Werplaatschef / Receptionist / 1e monteur
Email: werkplaats@autocentrumvandeven.nl

Bob heeft al 12 jaar ervaring en ziet sleutelen als een lust in zijn leven, sinds 2011 doet bob receptiewerk en werkplaatsplanning erbij en zorgt voor een goede ondersteuning van de rest van het personeel. Indien u voor onze werkplaats ons bedrijf betreed is Bob uw aanspreekpunt.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Ibrahim
Functie: 1e monteur & APK

Ibrahim is een monteur die jaren lang onder de dealerwereld heeft gewerkt, door zijn jaren lange ervaring kunnen wij hem inzetten voor al uw onderhoud aan uw auto.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Patrick ten Have
Functie: 1e monteur

Patrick ten Have is een monteur die als hobby zijn werk ziet, als klein kind is die al bezig met het sleutelen aan motoren en auto’s, na eerst 15 jaar in de metaal te hebben gezeten heeft die 3 jaar geleden besloten om van zijn hobby werk te maken. Zijn specialisatie is revisie en grotere werkzaamheden. Motto zoals het uit elkaar moet gaat het beter in mekaar
Autocentrum Van de Ven
Naam: Eduard Pater
Functie: Transport / Begeleiding poetsafdeling/ Allround medewerker

Eduard is sinds 5 jaar bij ons en dienst en heeft laten zien dat die van alle markten thuis is, zo is die sinds 2012 verantwoordelijk gesteld voor transport en rijdt die maar liefst buiten de poetswerkzaamheden ruim 60.000km p/j.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Jan Peters
Functie: Autopoetser

Jan is nu 3 jaar werkzaam bij ons binnen het bedrijf, hij weet precies hoe hij op de beste provisionele manier uw auto het mooist schoon kan maken.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Rene Beernink
Functie: Autopoetser

Rene is autopoetser en maakt uw auto heel erg goed schoon, maakt rene niks uit hoe vies die is.
Autocentrum Van de Ven
Naam: Melvin van Puffelen
Functie: Allround Medewerker

Melvin is familie (neef) en werkzaam als allround medewerker naast zijn school werkt hij binnen het bedrijf elk vrij uurtje en zorgt ervoor dat het in en om het pand netjes is en doet de zomer en winter wissels van banden. Ook loopt hij mee in de werkplaats en poetsafdeling